Powerball.dk ApS
TRÆNING - SJOV - KONKURRENCE
facebook_like

Powerball trænings video

Nedentående er række videoklip som tydeligt viser hvilke muskelgrupper der bliver brugt, når du bruger din powerball

Jo, hurtigere gyroskopet drejer, desto mere modstand vil der blive og dine muskler bliver nødt til at arbejde > træningen bliver mere intens.

Hvis du ikke har brugt en powerball før uanset din fysiske form, så anbefaler vi at du starter langsomt og undgår at overanstrege dine muskler indtil du har fundet den rette metode! Powerball er et meget spændende træningsredskab og man kan ligefrem blive afhængig af det ;) og samtidigt er det et strålende træningsredskab.

Klik på nedenstående billeder og se trænings videoere i et flash format

Hvis du ikke har Macromedia Flash Player installeret på din computer så kan du downloade det gratis!!! - klik her

Underarm - mod-uret
Stræk din arm som vist på billedet og roter dit håndled i en med-uret retning for at arbejde med musklerne i din underarm.

- klik her for at se videoklip
Underarm - med-uret
Benyt samme teknik som vist ovenfor. hvis du roterer dit håndled i en med-uret retning vil du arbejde med musklerne i den nedre underarm.

- klik her for at se videoklip
Biceps
For at arbejde med biceps, bøj armen og roter powerball'en i en mod-uret retning. Ret dit håndled en anelse ind mod dig selv.

- klik her for at se videoklip
Brystmuskel
Ved at holde din arm næsten udstrakt og holde powerball'en tæt ved din krop og lidt foran dig, så arbejder du med din brystmuskel.

- klik her for at se videoklip
Skulder
Hold din arm strakt og ned langs din side, roter powerball'en i en med-uret retning. Nu skulle du kunne begynde at mærke modstanden i dine skuldermuskler imens powerball'en træner dem.

- klik her for at se videoklip
Fingre og greb
Poweball'en vil styrke dit greb og din fingerstyrke når du bruger din powerball ved en moderat hastighed, da du bliver nødt til at fastholde et strækere greb ved at øge hastigheden.

- klik her for at se videoklip
Håndled
Uanset hvordan du holder din powerball eller hvilken hastighed du bruger den med, så vil det altid øge din styrke og udholdenhed i håndleddet ved vedvarende træning.

- klik her for at se videoklip

 

POWERBALL.DK ApS - EDITHSVEJ 21 - DK-2600 GLOSTRUP
Telefon: 31 50 50 50 | Email: info@powerball.dk | CVR-nummer: 31 36 23 93 | Bank: Arbejdernes Landsbank 5342 0326 399