Powerball.dk ApS
TRÆNING - SJOV - KONKURRENCE
facebook_like

Sport og Powerball

Powerball - Det perfekte golftrænings instrument i nyere tid!

Tvivler du? så prøv at læse lidt videre...

Når du har prøvet en powerball i bare 5 minutter vil du kunne forstå præcis hvordan denne "sportens nye vidunderværktøj" fungerer og hvordan den kan gavne dig indenfor din sportsgren. Den er lille og du kan have den med dig overalt. Du kan vælge at træne i hjemmet, mens du ser fjernsyn, i golfklubben eller lige hvor du ellers skulle have lyst. Du vil kunne mærke resultater i skulder arme og håndled. Din udholdenhed og styrke vil blive øget væsentligt i løbet af få uger.

Golfspilleren Karl Woodward udtaler sig om powerball'en >

"This extraordinary sports product has, without doubt, given me the additional power required to finally break through the elusive 400 yard barrier...I recommend it unreservedly if you require more distance in your game"   Karl Woodward - Golf Professional and holder of the Guinness World Record golf drive' longest carry' - 408 yards 10 inches. (373 meter og 39 cm)."

powerball guiness rekord

 Golfonline skriver på deres hjemmeside 22. februar 2003 >

"På Ferie for Alle Messen i Herning faldt vi over et sjovt træningværktøj til styrkelse af hænder og arme. Powerball er en kraftig plasticbold på størrelse med en tennisbold, som ved første øjekast ser harmløs ud, men bolden indeholder en gyro der kan nå op på næsten 15.000 omdrejninger i minuttet og da udvikler en kraft på næsten 16 kilo.

Golf Online har natten over testet Powerball'en og jeg er imponeret over den træning bolden giver. Gyroen sættes i gang med en lille snor og derefter er det dine hånd - eller armrotationer som får gyroen til at rotere. Gyroen forsøger derefter at holde bolden i en position, medens du bliver nødt til at rotere bolden for at holde den i gang.

Skal det gøre ondt før det er godt, så må jeg indrømme at jeg fik god træning i går, for min underarm er noget øm i dag...
"
 

For sving baseret sportsgrene som golf, tennis, baseball, hockey og squash, øger det spillerens evne til at slå bolden/kuglen længere, mere præcist og med mere autoritet som et direkte resultat af den ekstra styrke du får i overkroppen ved at bruge Powerball. Andre sportsgrene som f.eks. mountainbike, motocross, klatring eller roning, powerball arbejder med fingre, håndled, underarm og skuldre og giver dem en ekstraordinær kraft som er nødvendig for at du har lige den ekstra styrke det kræver for at du kan slå din egen eller en andens rekord ;)

På baggrund af tusindvis af brugere er det blevet bevist at - Powerball gyroskopet vil hjælpe dig til at opnå resultater i flere andre sportsgrene som...

POWERBALL.DK ApS - EDITHSVEJ 21 - DK-2600 GLOSTRUP
Telefon: 31 50 50 50 | Email: info@powerball.dk | CVR-nummer: 31 36 23 93 | Bank: Arbejdernes Landsbank 5342 0326 399