Powerball.dk ApS
TRÆNING - SJOV - KONKURRENCE
facebook_like

Powerball - En vanedannende kugle

Følg med på siden www.powerball.dk > snart vil der blive uploadet en video af hvordan man åbner sin powerball og skiller den fuldstændig ad, så man kan rengøre de indre dele.

En af vores trofaste besøgende på siden har skrevet en glimrende beskrivelse om hans powerball - den har vi valgt at udgive i dette nyhedsbrev sammen med den aktuelle TOP10. Skulle der være andre derude som har lyst til at skrive kommentar til siden, ris eller ros skal i være velkomne til at maile til info@powerball.dk.

- skrevet til powerball.dk af Jonas Larsen

Weeeeeeeeeeeeeeeeh!

Tror simpelthen det er lyden, der udgør nikotinen i denne stærkt vanedannende kugle.
 
Man kan ganske enkelt høre på Powerball’en om det er i dag du skal sige farvel til dine arme og gøre et nyt forsøg igen lige om lidt for at nå rekorden, eller om du kan sidde tilbagelænet i sofaen og nyde VM i fodbold de næste par dage og hvile, grundet den nye rekord du lige har trykket igennem Powerball’en, med alt du havde i dig!
Samtidigt ved du, at vennerne og kollegaerne kæmper hjemme i køkkenerne for at slå din rekord, efter din MMS fra mobilen, mens de hyler i kor med deres Powerball og konen, som synes de er nogle fjolser at bruger så megen tid på en ”dum kugle”, mens du nyder perle-målene i fjernsynets fredsommeligt flimrende skær, og hviler i den tro du er fredet fra yderligere forsøg med din PowerballJ
 
Du kan godt tro om igen!
 
Køber du en Powerball, som den første i klanen, kan du simpelthen ikke leve med, at være nummer to!
Du skal jo bare liiiiigeWeeeeeeeee tage en tur til og slå de 11232 rpm, som din kollega lavede på kontoret i frokostpausen og sende en MMS lige inden han falder i en udmattende søvn efter sine anstrengelser og må op at stå igen. 
 
I starten er det udtryk som:
”Ej, hvor sjovt!” ”Hvor vildt!” ”Aaargh den flyver!” og ”Hvordan får jeg den stoppet? Hjææælp hva’ er det der sker!?”.
Helt normale udbrud fra dig og dine venner og kollegaers mund når I først har mærket kræfterne fra en Powerball og fået den op i omdrejninger. 
 
Senere er det:
”Nu skal jeg sat’me vise dig min ven!” og ”Jeg nåede lige 12000 i weekenden. Hva’ nåede du? (din svækling hehe)”.
Og senere igen:
”Det er jo teknik! Prøv det her greb i stedet. Det virker! Nåede 12002 med det her greb! Har du forslag?”
 
Sådan fortsætter det til dine arme bliver to lår-tykke grøntsager, som hænger slapt ned langs siden på dig efter to måneders groft misbrug af din Powerball, fordi du lige skulle nå 12003 rpm i går!
 
Har ikke fået større muskler af mine to Powerball’s. Men mine muskler er blevet væsentligt mere udholdende, eller seje om man vil.
Kan uden problemer klare halve timer i jævnt tempo (8000 rpm-8700 rpm) uden træthed og det er netop dér styrken ligger i en Powerball!
 
Du aner ikke hvor sej du ér, førend du har set dine hårdtpumpede venner fra fitnesscentret, som knapt får deres Powerball’s op på 10150 rpm og græder med sveden haglende ned af deres ”steroide-bjerge”, mens du samtidigt lægger dem i arm, skifter ble og nusser konen i nakken og zapper på kanalerne og slår deres rekord ”in no time”!
 
Styrken i en Powerball ligger ikke i massefylden af dine muskler, men i en sammenblanding af styrke, sejhed og viljen om at nå sin næste rekord. 
 
En Powerball er simpelthen en livsstil, kult, et unikum af usete dimensioner, skabt af NASA og jo, du bliver ligeså afhængig som rygerne, så pas på!
 
Og den stærkt undervurderede bivirkning ved massivt Powerball-brug er rigtigt nok, bemærkelsesværdig styrke i både arme og skuldre!
 
Rygterne vil vide, at såfremt du får presset Powerball-gyroen højt nok op i omdrejninger, ja så vil du efter fysikkens love skabe dit eget lille sorte hul hjemme i din egen stue!
Og hvem ved hvor du så havner, men koncentrer dig nu først om de 12000 rpmJ
 
Apollo: “HELLO HOUSTON WALKED THE MOON AND THAT’S IT! I’M GONNA GET SOME WORKOUT IN THE SPACEGYM INSTEAD! NOTHING HERE TO SEE ANYWAY BUT DUST, CHEESE, SUN, THE EARTH AND SOME UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS FLYING ARROUND US? I’M FREEZING!?”
 
Houston: “OK, GO INSIDE AND GO FOR IT.”
 
Apollo: ”THAT’S BETTER……BUT!……. BUT WERE IS MY POWERBALL?”
 
Noise from outer space: “WEEEEEEEeeeeeeeeh”
 
Houston: “WHAT’S GOING ON UP THERE?”
 
Apollo: “ HOUSTON? I GOT A PROBLEM!!!! ARMSTRONG STOLE MY PRECIOUS AND FLEW AWAY!!!
COULD YOU PLEASE SEND ME A NEW POWERBALL??”
 
skrevet til powerball.dk af Jonas Larsen
 
 
POWERBALL.DK ApS - EDITHSVEJ 21 - DK-2600 GLOSTRUP
Telefon: 31 50 50 50 | Email: info@powerball.dk | CVR-nummer: 31 36 23 93 | Bank: Arbejdernes Landsbank 5342 0326 399